Hvem er jeg?

Vekttap coach og motivator for mer lykke i livet ditt!

 Din ekspert coach

Kone og mor fascinert av bevegelse og kropp, siden svært ung jeg øve dans, fitness og gymnastikk.

Jeg vokste opp på den franske rivieraen. På slutten av mine studier ved Creps av Boulouris, begynte jeg min interesse for transformasjonen av kroppen og dens uendelige muligheter. Det er derfor naturlig at jeg er lidenskapelig australier for kosttilskudd ernæring og idrett.

Jeg gjorde mine første skritt som lærer i fitness og dans i sentrene av rabatter i form slik som flytting og mange klubber –Andre klubb og foreninger i Europa.

På den tiden, mange av mine kunder ønsket å gå ned i vekt til enhver pris. På den franske rivieraen og St. Tropez inkludert, spiller fysikk en svært viktig rolle. Det gjenspeiler din suksess eller fiasko i samfunnet.

Troverdighet hvilke formål jeg måtte gi mine kunder ekte råd mens jeg var den derfor overvektig og jeg ikke svarer til den fysiske at de ønsket å få?

Jeg gikk fra 5 til 10 kg i for mye med planene.

 Bli trener hjälper weightAt denne tiden at jeg begynte min kamp ved å gjøre dietter og ordninger av alle slag, og praksisen med intensive sport å bli kvitt ekstra pounds disse.

Etter en rask funn av mine feil, lei av å gjøre yoyo, gjenopptakelse av pounds rask og ser at det var ikke løsningen, og jeg om droppet besluttet at jeg ville bli med mine 10 kg i hele mitt liv også. Å være misfornøyd med kroppen min, ville jeg fortsatt å være lykkelig.

Så begynte jeg å lese mange bøker på evnen av hjernen, og NLP opplæring i personlig utvikling.

Og det er merkelig i det øyeblikket jeg begynte å gå ned i vekt, uten at jeg vel klar over hva jeg gjorde.

Så begynte jeg å gi tips til min avhandling kunder. SELV OM skeptisk i begynnelsen, har de beens raskt glad i å se resultatene.

Så jeg tok beslutningen om å involvere flere personer og mer allment Spre til en enkel løsning hjälper til slutt alle de ekstra pounds. Denne bloggen ble født.

Dette er ikke en magisk løsning formål jeg tror en person ubegrenset makt og evne til å gå ned i vekt eller å gjøre hva hun ønsker fra Hans legeme.

Tanken er produktiv.

Kjærligheten er størst av kreftene.

Og det er med egenkjærlighet og mine tanker at jeg klarte å slippe min ekstra pounds.

Kapasiteten på vår hjerne og våre hjerter er mye større enn det som er trodd.

Utover opptredener ..

 Gå ned i vekt og motivere Hans entourageOften Kritiserte min jobb under påskudd til å være for overfladisk gull på fysisk tilgang.

MEN, hva jeg ønsker å vite er at året overvekt og dårlig I Huden hans kvinne er ikke til å snakke med autentisitet, som hun ønsker.

Umulig for en som blir stygge eller for stor til å uttrykke ikter og dens fulle skjønnhet potensial på alle områder –Andre de son liv.

Gå ned i vekt eller få tilgang til kroppen hennes drømmer Gir dette selvtillit Nødvendig å knuse hennes indre og ytre skjønnhet.

Og med min hjelp noen fra notering er pålitelig nå enkelt.

For mer info om min reise med kan du lese min digital bok på amazon «Gå ned i vekt i 4 trinn» gull Kontakt meg via e-post ved å klikke her

Få UMIDDELBART din slanking guide "Topp 10 tips for å miste vekt raskt og enkelt" ved å skrive inn din e-postadresse her:

Siste videoer

Følg Sonia

Vekttap coaching Au Top de Ta Forme
15 års erfaring
Å være sunn kropp

© Copyright 2016 - TOPDETAFORME